Witajcie.
Dziś przepis szybki jak błyskawica, bo tylko na takie mam teraz czas (a nawet na takie nie, no ale jeść coś trzeba):
– puszka białej fasoli (czyli już wiecie, jak bardzo mi się spieszyło, bo przecież białą fasolę gotuje się samemu ;) ),
– 1 mały SUROWY buraczek,
– 1 ogórek kiszony,
– 1 ząbek czosnku,
– troszeczkę soli ale niekoniecznie,
– 1 łyżeczka oleju konopnego.
ZBLENDOWAĆ. SMAROWAĆ CHLEBEK. JEŚĆ. NIE UMIEĆ PRZESTAĆ :D
Ostatnio bardzo lubię ładować surowe buraki gdzie się da, kolor naprawdę urzeka, czyż nie? :)
A czy mozna dac buraczki tarte ze słoika ? Zostaly z obiadu szukam pomyslu na wykorzystanie ;)
No jasne, czemu nie? 😁
Witam
A czy ten olej konopny można zastąpić jakimś innym ?
No jasne :)
takie pasty jeszcze nie jadłam :) super kolor!
I super smak naprawdę! :)